فایده ی شگفت انگیز چای هل

14 دی 1399

 هل متعلق به گروه گیاهان چند ساله خانواده Zingiberaceae است که زنجبیل و زردچوبه نیز در این گروه قرار دارند.

این گیاه حاوی غلافهایی است که هر کدام 15 تا 20 بذر تولید می کنند. این دانه ها اغلب در پخت و پز غذا یا به عنوان دارو مصرف می شوند. آیا می دانید دو نوع هل وجود دارد؟ هل سیاه و هل سبز (هل واقعی). مصرف هل سبز معمولا رایج تر از نوع دیگر است.

 

این نوع هل در مناطق و در ارتفاعات مختلف موجود است و افراد تمایل دارند از انواع محلی برای طعم دادن به غذاهای خود و به عنوان دارو استفاده کنند. غذاهای جنوبی هند بیشتر از هل سبز استفاده می کنند زیرا در دسترس محلی و تازه است ، در حالی که غذاهای شمالی هند و نپال بیشتر استفاده از انواع سیاه را ترجیح می دهند.

فواید هل در طب آیورودا
علاوه بر عطر و طعم دهنده به غذا ، چیزهای بیشتری وجود دارد که باید در مورد هل بدانید. هر دو نوع هل سیاه و سبز ، فواید بسیار زیادی برای سلامتی دارند. بطور خلاصه تمام مزایای هل عبارتند از:

بهبود هضم غذا
بهبود مشکلات تنفسی
از بین برنده ی بوی بد دهان
تسکین علایم قاعدگی
کاهش تحریکات پوستی
جلوگیری از بروز بیماری های مزمن
افزایش گردش خون
محافظت از سلامت مو
کمک به کاهش وزن
کاهش فشار خون
این لیست تقریبا کامل است اما فراموش نکنید که مصرف زیاد چای هل ، می تواند عوارض جانبی هم بدنبال داشته باشد. نگران نباشید ، این عوارض جانبی اندک است و در افرادی که آلرژی دارند یا از مشکلات سنگ کیسه ی صفرا رنج می برند بیشتر دیده می شود. بنابراین ، مانند هر راه حل درمانی ، اعتدال مهم است.

چای هل چیست؟
هل هندی بومی کشور هند است و در بسیاری از مناطق اطراف آسیا به همراه سایر نقاط جهان کشت می شود. این طعم و مزه خاصی به غذاها و نوشیدنی ها می بخشد.

دانه هل حاوی طیف وسیعی از مواد مغذی ازجمله کافور ، اکالیپتول ، لیمونن ، آلفا پینن ، بتا پینن و همچنین ویتامین هایی مانند ویتامین A ، B و C ، آهن ، پتاسیم ، مس ، منیزیم ، مس و روی است. پس جای تعجب نیست که برای شما بسیار عالی و مفید است.

 

ادامه مطلب....

ارسال دیدگاه

خطا ...
آدرس ایمیل وارد شده نامعتبر است.
متوجه شدم