کروم چیست؟

14 دی 1399

 کروم به عنوان یکی از تنظیم کننده های قند خون ، به انسولین کمک می کند تا با کمک به انتقال گلوکز به سلول ها ، قند و نشاسته را به انرژی تبدیل کند. این ماده همچنین در متابولیسم طبیعی و ذخیره چربی ها ، پروتئین ها و کربوهیدرات ها نقش دارد. در حالی که برای حفظ عملکرد طبیعی متابولیک به مقادیر زیادی کروم احتیاج نداریم ، اما هنوز هم یک ماده معدنی ضروری است که باید در رژیم های روزانه ما به آن توجه شود.

15 تا از بهترین غذاهای ضد پیری برای پوست سالم تر و زندگی طولانی تر

علائم کمبود کروم
طبق اطلاعات مرکز پزشکی دانشگاه مریلند ، بیش از 90 درصد آمریکایی ها ممکن است کروم کافی را از طریق غذا دریافت نکنند. اگرچه کمبود واقعی نادر است و تعریف دقیق آن دشوار است.

زنان باردار ، افراد مسن ، کسانی که قند زیادی مصرف می کنند و ورزشکاران نسبت به افراد بزرگسال بیشتر مستعد ابتلا به کمبود کروم هستند. آمریکایی ها همچنین به دلیل مصرف بیشتر مواد غذایی صنعتی که از مزارع حاصلخیز و خاکهای غنی از مواد معدنی حذف شده ، سطح کروم کمتری دارند.

علائم کمبود کروم شامل موارد زیر است:

متابولیسم ضعیف قند خون
خستگی و کمبود انرژی
تغییر در وزن ، اشتها یا خلق و خوی
مصرف چه مقدار کروم در روز مورد نیاز است؟
میزان کروم مورد نیاز ، برحسب میکروگرم بیان می شود. مطابق با گفته ی انستیتوی ملی بهداشت:

در سال 1989 ، میزان کروم مورد نیاز روزانه برای بزرگسالان و نوجوانان حدود 50 تا 200 میکروگرم بود. در سال 2001 ، DRI (میزان مصرف روزانه) برای کروم ایجاد شد.

میزان مصرف مورد نیاز روزانه کروم در افراد مختلف بصورت زیر است:

مردان بالغ – 35 میکروگرم
زنان بالغ – 25 میکروگرم
مردان بالای 50 سال – 30 میلی گرم
زنان بالای 50 سال – 20 میلی گرم
زنان باردار – 30 میکروگرم
زنان شیرده – 45 میکروگرم

 

ادامه مطلب.....

ارسال دیدگاه

خطا ...
آدرس ایمیل وارد شده نامعتبر است.
متوجه شدم